Privatleasing bil

Hos CTC Bilpartner har du muligheten til å lease bil gunstig.

Privat leasing/leie av personbiler er den finansieringsformen innenfor bilhold som har vokst mest de siste årene. CTC Bilpartner har levert leasingbiler til private i over 20 år. Mange av kundene våre har benyttet våre tjenester på alle sine biler siden den gang.


KONTAKT OSS IDAG FOR ET UFORPLIKTENDE TILBUD

Fordelene ved privatleie av bil er mange:
  • Frigjøring av kapital
  • Ingen risiko med tanke på bruktbilpris
  • Faste månedlige kostnader
  • Lavere kapitalkostnad enn ved kjøp 
  • Fremtidens bilmarked er vanskelig å forutsi

I tillegg til punktene over, er det vel så viktig å fjerne risikoen for hvordan bilmarkedet utvikler seg fremover. Det er i langt større grad enn tidligere store endringer på gang – som følge av rask teknologisk utvikling, særlig på el- og hybrid-biler. Stort sett alle produsenter kommer fortløpende med flere, nyutviklede og bedre løsninger. Dette gjør at dagens modeller er utdaterte og mindre attraktive på et langt tidligere tidspunkt enn tidligere, og dermed også taper seg raskere i verdi.
 
Her i Norge er det i tillegg alltid spennende og uforutsigbart hva politikerne gjør med avgifter, fordeler og forbud. Alt dette kan – og vil – påvirke bruktbilprisene.
 
Er du tilknyttet en bedrift som har samarbeidsavtale med oss, har du mulighet til å privatlease bilen via CTC Bilpartner. Bilen kan bestilles av kontaktperson i bedriften eller av bruker direkte. 
Har du spørsmål?
Ta kontakt med oss
Kontakt CTC