Privatleie bil
CTC Bilpartner gir de ansatte muligheten til å lease gunstig - som bedriftskunde privat.
Privat leasing/leie av personbiler er den finansieringsformen innenfor bilhold som har vokst mest de siste årene. CTC Bilpartner har levert leasingbiler til private i over 20 år. Mange av kundene våre har benyttet våre tjenester på alle sine biler siden den gang.

Fordelene ved privatleie av bil er mange:

  • Lavere driftskostnader enn en bruktbil
  • Frigjøring av kapital
  • Ingen risiko med tanke på bruktbilpris
  • Faste månedlige kostnader
  • Lavere kapitalkostnad enn ved kjøp 
  • Fremtidens bilmarked er vanskelig å forutsi

I tillegg til punktene over, er det vel så viktig å fjerne risikoen for hvordan bilmarkedet utvikler seg fremover. Det er i lang større grad enn tidligere store endringer på gang – som følge av rask teknologisk utvikling, særlig på el- og hybrid-biler. Stort sett alle produsenter kommer fortløpende med flere, nyutviklede og bedre løsninger. Dette gjør at dagens modeller er utdaterte og mindre attraktive på et langt tidligere tidspunkt enn tidligere, og dermed også taper seg raskere i verdi.
 
Her i Norge er det i tillegg alltid spennende og uforutsigbart hva politikerne gjør med avgifter, fordeler og forbud. Alt dette kan – og vil – påvirke bruktbilprisene.
 
Er du ansatt i en bedrift som er kunde hos oss, har du mulighet til å privatlease bilen via CTC Bilpartner. Bilen kan bestilles av kontaktperson i bedriften eller av bruker direkte. Du vil oppnå like gunstige betingelser som bedriftskundene.
Send oss en uforpliktende forespørsel